Les sopranos Carolina Fajardo i Máriam Guerra guanyen el Premi Camerata 2017


  • Comparteix:

Mariam Guerra, una de les guanyadores del concurs / Foto: Cedida

Mariam Guerra, una de les guanyadores del concurs / Foto: Cedida

El Premi Camerata de cant ha distingit ex aequo les sopranos Carolina Fajardo i Máriam Guerra, que també ha estat reconeguda amb el Premi Fundació Clarós. Els guardons s'ha donat a conèixer aquest dissabte a la cloenda del 14è Curs Internacional de Cant, que ha unit sobre l'escenari del Claustre del Monestir els alumnes d'aquesta edició. Enguany, el concert, que forma part del programa Sant Cugat al Descobert, ha tingut com a convidada Michelle Francis Cook, guanyadora del Premi Camerata Sant Cugat de cant 2015.

El Premi Òpera de Sabadell ha premiat la soprano Queralt Aymerich i la mezzosoprano Clara Gifré, que també participarà a la producció de Nadal de Camerata Sant Cugat. La beca Miquel Ortega per al màster del curs de cant ha estat per a la soprano Maria Isidoro i la beca de la Fundació Aragall per a la soprano Queralt Aymerich.

El Curs Internacional de Cant està organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Conservatori de Música Victòria dels Àngels, la Fundació Clarós, la Fundació Jaume Aragall, els Amics de l'Òpera de Sabadell, SolFa Management i la FCEC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.