'La leyenda de Tarzán' arriba a les Planes amb el cinema a la fresca


  • Comparteix:

Fragment de l'última adaptació de les aventures de Tarzán

Fragment de l'última adaptació de les aventures de Tarzán

La programació cultural d'estiu Sant Cugat al descobert porta aquest dissabte, a les deu de la nit a les Planes, la projecció de 'La leyenda de tarzán', en les propostes de cinema a la fresca. La plaça de Maria Antònia serà el punt de trobada per als amants del cel·luloide. L'activitat, que és gratuïta, estava inicialment programada per dissabte passat, però es va anul·lar per pluja.

Els interessats poden portar un coixí o una gandula. La proposta disposa de servei de bar i crispetes gratuïtes.

'La leyenda de Tarzán'
Són molts els anys que han passat des que l'home conegut com Tarzan (Alexander Skarsgård) va abandonar la selva d'Àfrica. Ara es fa dir John Clayton III, Lord Greystoke, i es dedica a gaudir del dia a dia de la seva vida aburgesada, que comparteix amb la seva esposa Jane (Margot Robbie). No obstant això, la rutina tranquil·la i aristocràtica d'home casat farà un gir inesperat quan el Parlament necessiti els seus serveis com a emissari comercial i sigui convidat a tornar al Congo que una vegada va habitar.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.