La nova pel·lícula de Christopher Nolan, 'Dunkerque', arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La nova pel·lícula de Christopher Nolan, 'Dunkerque', arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. El cineasta s'endinsa ara en el gènere bèl·lic amb un dels esdeveniments més importants de la Segona Guerra Mundial, l'Operació Dinamo. La cartellera setmanal també porta 'Una noche fuera de control', amb Scarlett Johansson i Demi Moore en el repartiment. Yelmo, a més, proposa 'A 47 metros', una pel·lícula de terror dirigida pel britànic Johannes Roberts.

'Dunkerque'
Després de revitalitzar el cinema de superherois amb la trilogia de Batman i sorprendre els aficionats a la ciència ficció amb 'Interestellar' i 'Origen', Christopher Nolan entra en el gènere bèl·lic amb 'Dunkerque', una cinta que aborda l'Operació Dinamo, que va suposar l'evacuació de més de 300.000 soldats aliats de l'atac dels alemanys. Aquest és el desè llarmetratge del Nolan i la sisena pel·lícula en la qual Hans Zimmer participa com a compositor.

'Dunkerque' es basa en l'evacuació de la ciutat francesa de Dunkerque durant la Segona Guerra Mundial el 1940, quan un grup de soldats aliats de França, Bèlgica i el Regne Unit estan envoltats per l'exercit alemany i han de ser alliberats en tot tipus d'embargacions fins a Anglaterra enmig d'una batalla èpica. El repartiment inclou noms tan cèlebres com Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead, Aneurin Barnard, Harry Styles, James D'Arcy, Jack Lowden i Barry Keoghan.



'Una noche fuera de control'
Cinc amigues de la universitat es reuneixen 10 anys després per passar un cap de setmana de solteres a Miami. És una gran festa que agafa un gir inesperat quan maten un 'stripper' de manera accidental. Enmig de l'embolic per decidir què fer, decidiran unir-se quan més ho necessiten.



'A 47 metros'
Dues germanes queden atrapades en una gàbia mentre fan una expedició de busseig per observar taurons. El cable que les aguanta es trenca i queden recloses a la profunditat del mar. Així comença una lluita contrarellotge per trobar la manera de sortir i lluitar contra els taurons abans que se'ls acabi l'oxigen de les bombones.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.