L'Agrupació Teatral de la Floresta presenta 'Jo seré el teu gendre!' aquest dissabte


  • Comparteix:

El grup de teatre ja té en marxa també altres projectes

El grup de teatre ja té en marxa també altres projectes

L'Agrupació Teatral la Floresta reestrena aquest dissabte el muntatge 'Jo seré el teu gendre!', una comèdia romàntica de Jaume Villanova. L'obra, que es va estrenar la passada Festa Major de la Floresta, parla de l'amor a primera vista i la constància dels enamorats.

Si la passada Festa Major de la Floresta no veu tenir l'oportunitat de veure la comèdia romàntica 'Jo seré el seu gendre!', ara teniu una segona oportunitat, i és que l'Agrupació Teatral La Floresta, reestrena l'obra de Jaume Villanova aquest proper dissabte.

El muntatge es basa en una comèdia romàntica que parla de l'amor a primera vista i dels esforços de l'enamorat per convèncer als seus sogres de l'amor que sent per la seva filla. Una comèdia per a tots els públics.

Els organitzadors esperen poder arribar almenys als 100 espectadors, i no quedar lluny així dels 150 que van tenir l'any passat. Àngel Sánchez, director de l'obra, ha volgut fer una crida als espectadors perquè vagin aquest dissabte a veure l'obra.

Àngel López

Que facin una mica d'esforç perquè els espectadors s'ho passaran bé. És una obra divertida i fàcil d'entendre.


Per poder representar aquest text, els actors i el personal tècnic, tots ells amateurs, han hagut de treballar durant quatre mesos. Tot i que els agradaria poder portar l'obra a Sant Cugat i Valldoreix, la companyia encara no té, de moment, res emparaulat amb l'Ajuntament. Mentrestant però, ja van treballant amb altres projectes de futur. I és que el proper dia 25 estrenaran 'Cinco horas con Mario' de Miguel Delibes, i al mes que ve portaran 'Feliç Aniversari' fins a Jorba.

L'obra 'Jo seré el seu gendre' es podrà veure aquest dissabte a les 22:00 a la UREF de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.