L'Institut del Teatre convoca el Premi de Dansa 2017 amb la col·laboració del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge de la iniciativa

Imatge de la iniciativa

L'Institut del Teatre de la diputació de Barcelona convoca el Premi de Dansa 2017 amb col·laboració del Teatre-Auditori i 10 teatres o festivals més. L'objectiu és potenciar el treball de joves creadors i intèrprets, oferint una ajuda a la producció i a l'exhibició per donar a conèixer i facilitar així la seva inserció laboral. El termini per presentar les sol·licituds és del 4 al 15 de setembre.

Pot optar al premi qualsevol col·lectiu de professionals de la dansa que estigui integrat, com a mínim, per tres graduats del Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre, del Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre o que hagin finalitzat els dos anys d'estudis amb la companyia IT Dansa.

Els integrants hauran de tenir màxim 35 anys en el moment de la presentació de la sol·licitud, ja que és un premi que va dirigit a potenciar els joves creadors.

El procés de selecció del premi tindrà una fase inicial en la qual s'escolliran un màxim de quatre propostes coreogràfiques, que rebran una ajuda econòmica per realitzar una coreografia reduïda d'uns 15 minuts.

Les coreografies finalistes es presentaran en una gala al Mercat de les Flors el primer cap de setmana de desembre. La guanyadora rebrà una dotació econòmica i ajuda per desenvolupar la proposta en una producció d'un mínim de 50 minuts, que s'estrenarà al Festival Grec 2018.

El Teatre-Auditori aportarà la construcció dels volumètrics de l'escenografia de la coreografia guanyadora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.