Paco Candela actuarà al CPA el 20 d'octubre en els actes de celebració del 40 aniversari


  • Comparteix:

Paco Candela actuarà a la ciutat / Foto: Paco Candela

Paco Candela actuarà a la ciutat / Foto: Paco Candela

El 'cantaor' Paco Candela actuarà al Centro Popular Andaluz (CPA) el 20 d'octubre, dins els actes de celebració del 40è aniversari de l'entitat. L'artista sevillà, que va publicar el desembre passat nou disc 'Directo al corazón' oferirà un concert a la seu del CPA a les nou del vespre i després atendrà a les persones que vulguin saludar-lo.

Candela és considerat un dels referents del gènere i l'any passat va rebre el Premi Radiolé. El de Sant Cugat serà un dels concerts de la gira que farà a Catalunya i serà un dels actes centrals de celebració del 40è aniversari de l'entitat, que enguany ha canviat de president. Miquel Jiménez, que va agafar el relleu l'abril passat d'Antonio Rodríguez, emmarca aquest concert en els objectius que es va marcar al capdavant de l'entitat, entre ells augmentar el ressó de les activitats del CPA, més enllà de la tradicional caseta de Festa Major.

Jiménez ha assenyalat que estan pendents de tancar encara alguns patrocinis abans de fer públic com serà el sistema de venda d'entrades i el preu que tindran. També ha remarcat la importància de la figura de Candela i el 'privilegi' que és per al CPA que els visiti.

Miquel Jimenez

Estem parlant que ara mateix Paco Candela és dels més populars del gènere. Poder portar una persona que està omplint teatres a Espanya i Catalunya és important.


La sala on es farà el concert té una capacitat per a 160 persones.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.