El Correllengua tornarà a passar aquest any per Sant Cugat


  • Comparteix:

La iniciativa revindica  l'oficialitat del català a Europa

La iniciativa revindica l'oficialitat del català a Europa

Un any més, el Correllengua arriba a Sant Cugat a mitjan octubre per reclamar l'oficialitat del català a Europa i potenciar l'ús social de la llengua. La secció local de la CAL ha convocat una reunió amb les entitats a l'Ateneu per preparar el programa d'activitats que es faran amb motiu d'aquesta festa reivindicativa.

El Correllengua va començar dissabte passat a Organyà, població on es van trobar els primers escrits en llengua catalana, les Homilies d'Organyà, i ho va fer reivindicant no només l'ús social de la llengua sinó també l'oficialitat del català a Europa.

Ho explica Bernat Pros, membre de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) de Sant Cugat.

Bernat Pros

"Enguany, també reclamem l'oficialitat del català a Europa"


A l'espera que aquesta reivindicació arribi a la nostra ciutat a mitjans del mes vinent, la CAL ha convocat una reunió amb les diferents entitats que estiguin interessades a participar de la festa i fer alguna activitat. La trobada serà concretament el 15 de setembre a la seu de l'Ateneu Santcugatenc.

Tot i això, Pros ja ha avançat que el programa d'actes del Correllengua no es diferenciarà gaire de la de resta d'edicions, i inclourà xerrades i activitats per a infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.