L'Ateneu crea el carnet 'Amic' per ajudar a finançar l'entitat


  • Comparteix:

L'entitat inaugura aquest nou curs la 3era planta del local i amplia el seu espai fins a 800 metres quadrats

L'entitat inaugura aquest nou curs la 3era planta del local i amplia el seu espai fins a 800 metres quadrats

L'Ateneu Santcugatenc ha presentat el 'Club d'Amics' coincidint amb l'inici del nou curs. Es tracta d'una iniciativa destinada a ajudar a finançar l'entitat a partir d'una mòdica quota anual que caldrà pagar per fer alguna de les activitats. L'Ateneu compta també des d'aquest setembre amb una nova planta del local de la plaça Pep Ventura que els permetrà ampliar les propostes que ofereix habitualment l'entitat.

L'Ateneu busca augmentar els seus ingressos per poder finançar totes les activitats. És per això que a partir d'aquest curs tothom que vulgui participar en algunes de les seves activitats haurà d'aconseguir el carnet que l'acrediti com a 'Amic de l'Ateneu'. Pel mòdic preu de tres euros a l'any, els responsables de l'entitat pensen que pot ser una bona iniciativa. Així ho ha afirmat Joan Carles Busquets, responsable d'aquest centre.

Joan Carles Busquets

La última plantra ens ha permès alliberar espais, i s'utilitzarà per cursos i tallers, quedant la primera com a zona oberta, un espai de trobada d'activitats d'oci relacionades amb la gastronomia


Una altra de les novetats que presenta enguany l'entitat és l'obertura de la tercera planta. Amb aquesta ampliació, el local de l'Ateneu passa a tenir 800 metres quadrats. Això s'ha aprofitat per ubicar a la primera planta de l'edifici l'Espai Obert, on està previst portar a terme activitats les nits i els caps de setmana fora de l'horari habitual. Escoltem Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

Necessitem el suport de tothom per això hem creat la figura de 'l'Amic' per tot aquell que participa en les activitats, tindrà un preu simbòlic de tres euros.


Pel que fa tallers previstos per aquest nou curs, destaquen el ioga per a nens i la possibilitat de treure's el carnet de monitor de la Generalitat de Catalunya, gràcies al conveni que l'Ateneu ha signat amb l'escola d'animació infantil Traç, de Barcelona. Hi ha també la voluntat de potenciar les activitats dirigides als joves, i per això es continuarà treballant en la 'nit més jove'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.