Victor Alexandre publica 'Els Amants de la Rambla del Celler', una novel·la inspirada en Sant Cugat


  • Comparteix:

Detall de la portada

Detall de la portada

L'escriptor i periodista Victor Alexandre ha publicat 'Els Amants de la Rambla del Celler', el seu darrer treball inspirat en la ciutat. Després de sis anys centrat en l'assaig i el teatre, Alexandre torna al gènere de la novel·la amb una història d'amor santcugatenca. El llibre combina escenaris que van des de la Rambla del Celler, a districtes barcelonins com Sarrià o Gràcia, passant pel barri parisenc de Saint-Germain-des-Prés.

La novel·la d'Alexandre està inspirada en un article que ell mateix va escriure al Diari de Sant Cugat, titulat 'Els amants de la Rambla del Celler' i que feia referència a una parella que veia passar cada dia per davant del seu estudi. La parella formada per Joan Grases i Maria Cabanes va passar a ser el centre de la història, acompanyats d'altres personatges, llocs i establiments santcugatencs que passen al món fictici de l'escriptor.

L'autor i col·laborador de Cugat.cat assenyala el contrast generacional que pretén transmetre a l'obra.

Victor Alexandre

Hi ha un contrast generacional a la novel·la. Les persones de 90 anys, les persones més grans, veuen que el món d'avui no és el seu, el món d'avui és molt tecnològic i es queden desbordats per aquesta tecnologia. És a dir, no es senten a gust, es senten molt marginats.


Un altre dels punts que destaca és la posada en escena de temes candents de la societat.

Victor Alexandre

També apareixen altres elements, com els abusos sexuals a menors, el 'mobing immobiliari' a la gent gran, el feminisme i altres elements que entren en joc. Tot això forma part de la novel·la.


La novel·la 'Els amants de la Rambla del Celler' ja està a la venda a les llibreries de Sant Cugat i d'arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.