La Casa de Cultura programa mitja dotzena d'exposicions pel primer trimestre


  • Comparteix:

La Casa de Cultura acollirà mitja dotzena d'exposicions durant aquest primer trimestre del curs. Temes tan diversos com l'Amazònia, dones per la pau o el concurs de Pintura Ràpida de Festa Major, passaran per aquest espai de la mà de l'Ajuntament i diverses entitats locals.

Coincidint amb la propera inauguració de l'exposició de l'artista santcugatenc Quim Vinyoles, la tinent d'alcalde de Serveis Personals ha volgut presentar el programa d'exposicions previst per aquest trimestre a la Casa de Cultura.

Començant per una mostra de les obres presentades al Concurs de Pintura Ràpida que s'organitza per Festa Major, aquest espai municipal acollirà exposicions de temes tan diversos com les fotografies del 7è concurs de Fotoportada del Tot Sant Cugat, l'Amazònia o la participació de les dones en els processos de pau.

Segons Àngels Solé, la voluntat és que les exposicions s'emmarquin en diferents eixos com l'art, l'educació, la cooperació o la sensibilitat medi ambiental.

Àngels Solé

La programació de la Casa de Cultura intenta estar immersa fins 4 eixos com l'art, l'educació i el civisme, la cooperació i la sensibilització medi ambiental.


Solé també ha volgut recordar que les mostres són el resultat, moltes vegades, de les propostes que presenten les diferents entitats de la ciutat.

Àngels Solé

Les activitats tant poden ser organitzades per l'Ajuntament com per les entitats, i el que nosaltres intentem és que la programació tingui una coherència.


La temporada d'exposicions de la Casa de Cultura s'obrirà aquest dijous amb una mostra de l'artista Quim Vinyoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.