La JONC farà dos concerts al Claustre del Monestir per la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual


  • Comparteix:

La JONC al concert solidari en benefici de Projecte Home Catalunya, el 8 de gener de 2016 / Foto: ACN

La JONC al concert solidari en benefici de Projecte Home Catalunya, el 8 de gener de 2016 / Foto: ACN

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya oferirà aquest dimarts i dijous dos concerts per a usuaris de centres d'inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual i malaties mentals. Els concerts, al Claustre i a l'església del Monestir, seran avui a les sis de la tarda i dijous a dos quarts de dotze del matí. En la celebració dels concerts hi col·laboren l'Ajuntament, la mateixa orquestra i els centres santcugatencs que treballen per a la inclusió, com Aspasur Valldoreix o el taller Jeroni de Moragas, entre d'altres.

Els dos concerts s'inclouen com una activitat dins l'estada d'inici de curs que la JONC està celebrant a Barcelona, amb col·laboració de professors de renom internacional. L'activitat consisteix a presentar la música de l'orquestra a públics no habituals i apropar la clàssica a persones que per les seves circumstàncies socials, físiques, intel·lectuals o de qualsevol altra naturalesa no hi estan en contacte.

La iniciativa va aparèixer com un acord entre la JONC i l'Ajuntament per desenvolupar accions musicals en els àmbits culturals, socials i educatius. La proposta s'emmarca dins el Pla Director de la Música Clàssica a Sant Cugat i compta amb el suport dels departaments de Progrés Social, Ciutadania, Cultura i Educació de l'Ajuntament. L'entrada és lliure i gratuïta amb restricció i prioritat per als assistents amb confirmació i reserva prèvia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.