Comença la 35a Setmana del Llibre en Català amb accent santcugatenc


  • Comparteix:

La Setmana del Llibre en Català se celebra a l'avinguda de la Catedral de Barcelona / Foto: http://www.lasetmana.cat

La Setmana del Llibre en Català se celebra a l'avinguda de la Catedral de Barcelona / Foto: http://www.lasetmana.cat

Víctor Alexandre, Gisela Figueras, Empar Moliner i Xavier Bosch són alguns dels noms de santcugatencs que tindran protagonisme a la 35a Setmana del Llibre en Català, que se celebra entre aquest divendres i diumenge de la setmana vinent a l'avinguda de la Catedral de Barcelona. Alexandre hi signarà el seu darrer llibre, 'Els amants de la rambla del Celler'; Figueras posarà l'apunt teatral a la presentació de la fira amb 'Com nos tornem'; Empar Moliner oferirà un itinerari literari i Xavier Bosch participarà en una taula rodona. A més, la Setmana servirà per presentar el 17è Festival nacional de Poesia a Sant Cugat.

Programació en clau santcugatenca
Aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre s'inaugurarà la Setmana en un acte a càrrec de Dafnis Balduz, amb 'Com nos tornem', una acció teatral de l'actriu i col·laboradora de Cugat.cat Gisela Figuera. Aquest dissabte, l'escriptor i periodista Víctor Alexandre, també amic d'aquesta casa, signarà el seu darrer llibre, 'Els amants de la rambla del Celler', a les sis de la tarda.

Dimarts vinent, a un quart de set de la tarda, l'escriptor nordamericà resident a Sant Cugat Sam Abrams protagonitzarà una conversa amb el mallorquí Sebastià Perelló.

Divendres vinent la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny; la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs; i l'actor local Jordi Bosch presentaran la 17a edició del Festival nacional de Poesia a Sant Cugat.

L'escriptora i periodista santcugatenca Empar Moliner conduirà l'itinerari literari 'Anem a còrrer'. Es tracta d'una activitat de pagament que tindrà lloc divendres vinent a les sis de la tarda i que requereix inscripció prèvia. L'endemà l'escriptor santcugatenc Xavier Bosch participarà a la taula rodona 'L'amor i l'amistat al llarg del temps', juntament amb Care Santos i Sílvia Soler, a un quart d'una.

Finalment, dissabte de la setmana vinent la també santcugatenca Mònica Planas participarà de la presentació del llibre 'Les bones maneres (o com sobreviure en societat al segle XXI)', de Marc Giró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.