'Detroit' i 'Alibi.com (agencia de engaños)' arriben avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb dos nous films. L'oscaritzada per partida doble Kathryn Bigelow arriba a la gran pantalla de Yelmo i Cinesa amb 'Detroit' on s'aborda un dels aixecaments ciutadans més importants i violents de la història dels Estats Units. Yelmo a més proposa la comèdia francesa dirigida per Philippe Lacheau 'Alibi.com (agencia de engaños)'.

ESCOLTA-HO

'Detroit'
El film narra els disturbis racials que van tenir lloc a la ciutat al juliol de 1967. La cita comença pel punt de partida, la batuda policial en un bar on s'hi estava celebrant una festa i aborda els aldarulls que van allargar-se cinc dies i que van acabar amb la vida de 43 persones i van provocar prop de 2.000 ferits.



'Alibi.com (agencia de engaños)'
Greg ha fundat una empresa molt particular: Alibi.com, que proporciona un ampli catàleg de coartades perquè els seus clients ocultin una infidelitat, evitin anar a un sopar avorrit o se saltin les classes. Amb el seu soci Augustin i un treballador preparen les estratagemes. Tot canvia quan Greg coneix a Flo, una dona que odia els homes que menteixen, i es veu obligat a ocultar la naturalesa del seu negoci. La cosa es complicarà quan la noia li presenti al seu pare, usuari de Alibi.com.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.