El Festival Nacional de Poesia s'obre amb menys actes per la intervenció econòmica del govern espanyol


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'edició d'enguany

Detall del cartell de l'edició d'enguany

Una quarantena d'activitats conformen el 17è Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat, que tindrà lloc del 15 al 22 d'octubre amb una reducció de la programació després de la intervenció econòmica de l'Estat espanyol dels comptes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), coorganitzadora del festival amb l'Ajuntament. La celebració, que homenatjarà el poeta Josep Palau i Fabre, arrencarà aquest diumenge a les set de la tarda al Teatre-Auditori amb la música de Maria Arnal i Marcel Bagès.

La Nit de Poesia tindrà lloc al mateix escenari el dijous 19 d'octubre, a les nou de la nit, amb l'espectacle 'Correspondències', dirigit per Sebastià Portell i amb la participació entre d'altres d'Andrea Motis, Eduard Sanahuja, Míriam Cano i Maria Cabrera.

Els santcugatencs Emma Vilarasau i Jordi Bosch i el Quartet Sound Boulevard protagonitzen el muntatge 'Màrius Torres: un poeta líric', mentre que Maria del Mar Bonet, Biel Mesquida i Dani Espasa faran possible 'Desbesar versos: Bartomeu Rosselló-Porcel i Josep Palau i Fabre'.

Amb la quarantena de propostes es donarà veu a les paraules d'autors com Maria Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés, Àngel Guimerà, Sam Abrams, Marta Pessarrodona, Lluís Calvo, Gabriel Ferrater i Josep Palau i Fabre, entre d'altres.

A més del Teatre-Auditori, les propostes de poesia, música, teatre, exposicions, xerrades i traduccions tindran lloc a 16 punts diferents de la ciutat. La programació, tot i centrar-se en la setmana del 15 al 22 d'octubre, inclou activitats des d'aquest dimarts i fins a finals de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.