El Teatre de Mira-sol i el Teatre-Auditori acolliran dos espectacles del festival 'El més petit de tots'


  • Comparteix:

El Teatre de Mira-sol oferirà l'espectacle de la companyia 'La casa incierta' / Foto: Elmespetitdetots.cat

El Teatre de Mira-sol oferirà l'espectacle de la companyia 'La casa incierta' / Foto: Elmespetitdetots.cat

El Més Petit de Tots, el festival internacional d'arts escèniques per a infants d'entre zero i cinc anys, tornarà a Sant Cugat el novembre vinent amb l'espectacle 'A gruta da garganta' al Teatre de Mira-sol i els 'Concertos para bebés' al Teatre-Auditori. Les representacions tindran lloc entre el 19 i el 26 de novembre, i les entrades costen entre sis i deu euros.

'A gruta da garganta' és un espectacle de la companyia brasilera 'La casa incierta' en què dues actrius i cantants viatgen als orígens de la veu, des del balboteig dels nadons fins al cant líric. El diumenge 19 de novembre a la tarda se'n faran dues funcions al Teatre de Mira-sol, i el dilluns i dimarts d'aquella setmana també hi haurà funcions escolars.

De la seva banda, 'Concertos para bebés' és una producció de la companyia del portuguès Paulo Lameiro que vol demostrar a grans i petits el que la màgia de la música pot arribar a aconseguir. El diumenge 26 de novembre es faran tres representacions al Teatre-Auditori.

Aquesta és la 13a edició del festival El Més Petit de Tots, que combina disciplines artístiques com la música, la dansa, el teatre i l'audiovisual, i que enguany ofereix 15 espectacles a 11 ciutats catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.