La Factoria Mascaró porta demà a la Fira de Tàrrega el seu espectacle 'Ai que em mullo!'


  • Comparteix:

La companyia ha portat el muntatge al Regne Unit aquest estiu

La companyia ha portat el muntatge al Regne Unit aquest estiu

La Factoria Mascaró participa avui a la 24a edició de la Fira de Teatre de Tàrrega. El grup de dansa santcugatenc presenta l'espectacle 'Ai, que em mullo!', un muntatge basat en situacions quotidianes on la dansa i l'aigua es donen la mà.

Lacompanyia Factoria Mascaró presenta a la Plaça de les Nacions sense Estat de Tàrrega el seu espectacle 'Ai, que em mullo!'. El muntatge, estrenat l'any 2001 a la nostra ciutat, tracta sobre moments quotidians on l'aigua serveix de nexe d'unió entre els ballarins i l'espectador. Ho explica un dels membres de Factoria Mascaró, Lluís Fàbregas.

Lluís Fàbregas

És un espectacle de dansa que tracta de situacions quotidianes on l'aigua és l'element principal. És el nexe d'unió entre els ballarins i el públic.


Amb aquesta actuació, la Factoria Mascaró s'estrena a la Fira de Teatre de Tàrrega. Tot i tenir una llarga experiència en festivals de teatre al carrer, els integrants de la companyia s'han mostrat molt il·lusionats per poder accedir a una fira amb tanta projecció com la de Tàrrega.

Lluís Fàbregas

Ens fa molta il·lusió participar a la fira de Tàrrega. Des de fa anys havíem presentat propostes, però és el primer any que ens inclouen a la programació.


La Factoria Mascaró ha presentat aquest mateix mes l'espectacle 'Ai que em mullo!' a dos festivals de teatre del Regne Unit. Amb l'actuació de Tàrrega, esperen captar l'atenció dels programadors internacionals per continuar girant el muntatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.