'El precio', d'Arthur Miller, 'Teatre sense animals', de Belbel, i 'Dinamita', d'El Tricicle, plats forts de la programació del Teatre Auditori


  • Comparteix:

La dansa, l'òpera i els concerts tindran un protagonisme destacat

La dansa, l'òpera i els concerts tindran un protagonisme destacat

L'obra 'El precio', d'Arthur Miller i protagonitzada per Juan Echanove, el muntatge 'Dinamita' d'El Tricicle i 'Teatre sense animals', amb direcció de Sergi Belbel, són alguns dels plats forts de la programació teatral del Centre Cultural per aquesta nova temporada. La dansa i l'òpera també tindran un protagonisme destacat al Teatre Auditori, a banda dels espectacles infantils i les propostes musicals, amb concerts com el que oferirà el cantant flamenc Enrique Morente.

L'espectacle 'The power of peace', que es va haver de suspendre el passat mes de juny per un problema tècnic, donarà el tret de sortida el dia 19 de setembre a la nova programació del Teatre Auditori per aquesta temporada. Una programació marcada per la diversitat, amb propostes teatrals clàssiques i innovadores, espectacles de dansa, concerts d'òpera i muntatges familiars.

En l'apartat teatral, l'Auditori presentarà l'1 d'octubre 'Teatre sense animals', un dels grans èxits de la temporada al Teatre Romea, dirigit i versionat per Sergi Belbel. La interpretació de Juan Echanove a 'El precio', del dramaturg Arthur Miller, serà un altre dels atractius de la programació a l'octubre, que es completarà amb l'espectacle 'Dinamita al teatre', una creació d'El Tricicle per a televisió que ara puja a escena.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha destacat l'elevada qualitat de la programació teatral.

Àngels Solé

Sergi Belbel és un director reconegut i de gran èxit, Juan Echanove omple l'escenari tot sol, i l'espectacle d'El Tricicle és molt bo. La programació teatral és molt interessant.


A banda del teatre, la nova programació del Teatre Auditori també inclou 'Romeu i Julieta', dins del cicle d'opera a Catalunya, i els concerts de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra. Pel que fa a la dansa, la companyia santcugatenca Color presentarà el seu nou muntatge, 'Mientes + k parpadeas', mentre que Nats Nus pujarà a escena l'obra 'Loft', del ballarí i coreògraf Toni Mira.

Pel que fa a les propostes musicals, el cantant Enrique Morente oferirà un concert, en substitució de la seva filla, Estrella Morente, que ha hagut de suspendre l'actuació per motius personals. També hi haurà espectacles infantils, com els que proposa La Xarxa l'últim diumenge de cada mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.