El Teatre-Auditori participa en la campanya Escena 25 per promoure l'accés dels joves als espectacles


  • Comparteix:

El pianista James Rhodes és una de les propostes d'aquesta temporada / Foto: Teatre-Auditori

El pianista James Rhodes és una de les propostes d'aquesta temporada / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori és una de les més de 100 sales que se sumen a la 5a edició de la campanya de la Generalitat Escena 25, que té l'objectiu d'afavorir l'accés a espectacles als joves d'entre 18 i 25 anys. Una vintena de propostes de l'equipament santcugatenc; entre les quals hi ha el concert de James Rhodes, l'espectacle de comèdia 'Comedy Zoo Tour' i les obres teatrals 'Art' i 'La autora de las meninas'; tindran preus d'entre tres i 10 euros.

A Sant Cugat els joves podran escollir entre els concerts de Clara Peya, The Gramophone All Stars Big Band, Roger Mas i James Rhodes i els espectacles de Luis Pardo, 'Masacre', 'Comedy Zoo Tour', 'Fuck-in-progress', 'Màrius Torres' la Nit de Poesia, 'La treva', 'E.V.A.', 'No Gravity Dance Company', 'Art', 'Così fan tutte', 'In Memoriam', el Festival Txaikovski i 'La autora de las meninas'.

Per participar a Escena 25, els joves s'han de descarregar l'aplicació de la iniciativa o inscriure's a la web de la plataforma, on s'han de seleccionar i reservar els espectacles i concerts als quals es vulgui assistir, comprar l'entrada i posteriorment recollir-la a la taquilla de l'equipament. El registre i la reserva es podran fer fins al 31 d'octubre, però se'n podrà gaudir també al novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.