Un intensiu de perfeccionament i l'ampliació dels horaris, novetats dels tallers de teatre de La Unió


  • Comparteix:

L'actriu Sílvia Servan és la responsable dels cursos

L'actriu Sílvia Servan és la responsable dels cursos

Un intensiu mensual per aprofondir en les diferents tècniques teatrals és una de les novetats del nou curs dels tallers de teatre de la Unió Santcugatenca, que imparteix a partir del mes d'octubre l'actriu i directora Sílvia Servan. A més, s'ampliaran els horaris i els grups, i s'oferiran diverses actuacions, coïncidint amb la Festa de la Tardor, Carnestoltes o Nadal.

Aquest octubre, i fins el proper juny, comencen els tallers de teatre de Sílvia Servan. Entre les novetats per aquest nou curs destaca l'ampliació d'horaris i la possibilitat d'anar un, dos o tres dies als tallers d'adults, pel mateix preu. A més, un diumenge al mes s'impartiran classes intensives de perfeccionament de la veu, dansa, maquillatge, clown o teatre social i terapèutic.

La directora dels tallers, Sílvia Servan, explica les novetats per aquesta nova temporada.

Silvia Servan

Per aquest nou curs s'ha ampliat l'horari i els grups. Els adults podran anar un,dos o tres dies al mateix preu o venir un diumenge al mes a fer cursos intensius.


Els tallers de teatre de Sílvia Servan, que s'imparteixen a La Unió, van adreçats a nens, joves i adults, sense importar el seu nivell. Cada classe s'adequa a les necessitats dels participants, amb tècniques molt diferents com control de veu i de cos, treball de text i improvisació. Per Sílvia Servan, els tallers poden aportar quelcom més que tècnica, ja que són una manera de compartir i desinhibir-se.

Silvia Servan

Els participants dels tallers no només podran compartir amb la resta de actors, també podran apendre a deshinibir-se, a controlar el cos i la veu o a treballar el text.


Les inscripcions per als tallers ja han començat i es poden realitzar a la secretaria de La Unió. Els tallers de teatre ofereixen la possibilitat d'entrar a l'arxiu d'actors de TV3, estar en contacte amb el departament de càsting i col·laborar amb diverses escoles de cinema de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.