La Casa de Cultura acull l'exposició 'Obra Actual', de l'artista santcugatenc Quim Viñolas


  • Comparteix:

La mostra s'inclou dins del cicle 'Artistes de Sant Cugat'

La mostra s'inclou dins del cicle 'Artistes de Sant Cugat'

Una cinquantena de persones han assistit a la inauguració de l'exposició 'Obra actual', de l'artista santcugatenc Quim Viñolas. La mostra, que s'inclou dins del cicle 'Artistes de Sant Cugat' que organitza l'Ajuntament, consta de 21 peces d'estil abstracte que es poden visitar aquests dies a la Casa de Cultura.

Amb aquesta exposició, Viñolas torna a mostrar la seva obra a Sant Cugat després d'11 anys allunyat de les sales de la nostra ciutat. 'Obra actual' és una selecció de 21 peces, entre pintures i escultures, que mostren els treballs més recents d'aquest artista pluridisciplinar, que durant la seva extensa carrera també s'ha endinsat dins del món del cinema.

Viñolas és un artista eminentment abstracte, que té una concepció de l'art molt particular. Ens l'explica el propi artista.

Quim Viñolas

L'art ha de ser una autèntica necessitat, no una distracció. Això no té res a veure amb la creació.


La inauguració de l'exposició de Quim Viñolas ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, i la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Ponsa. Recoder ha convidat a tots els santcugatencs a visitar la mostra, per conèixer l'obra d'un artista de la nostra ciutat que ha qualificat d'apassionat i vital.

Lluís Recoder

És una exposició molt suggerent d'un artista amb molta personalitat. Pinta el que porta a dins, que és passió i vitalitat.


La mostra de Viñolas és la segona exposició del cicle 'Artistes de Sant Cugat', organitzat per l'Ajuntament, i que es va inaugurar la primavera passada amb una mostra de Joan Tortosa. L'objectiu del cicle és programar dues exposicions cada any d'artistes locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.