El Petits Camaleons torna aquest cap de setmana a Sant Cugat amb grups com Txarango i Manel


  • Comparteix:

El festival de música per a infants Petits Camaleons celebra la sisena edició aquest cap de setmana a Sant Cugat amb 45 concerts, 38 artistes i nou escenaris diferents. Txarango, Manel, Blaumut i Doctor Prats, encapçalen un cartell en què també hi ha noms com La Iaia, Joan Miquel Oliver, Buhos i The Penguins. La productora No Sonores, organitzadora del festival, ha confirmat que manté la jornada de diumenge, tot i l'1-O.

Una de les novetats d'enguany és que el festival ampliarà les activitats dirigides a infants de zero a tres anys amb el Jardí dels Camaleons, on s'han programat espectacles d'arts escèniques. La previsió d'aquesta edició dels Petits Camaleons és arribar als 7.000 espectadors, un miler més que l'any passat.

El director artístic del festival, Albert Puig, ha explicat que l'edició d'enguany ja havia superat les expectatives de la venda d'entrades abans de conèixer la coincidència amb la convocatòria de l'1-O.

Albert Puig

Abans de saber la coincidència del referèndum, aquesta edició ja era històrica perquè l'afluència de públic és increïble. Intentem que el festival sigui més gran però les incògnites sobrevolen al cap de tothom.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat que el festival es consolida com a proposta intergeneracional a la ciutat i que 'millora any rere any'.

Carmela Fortuny

Consolidar vol dir millorar any rere any. I manifestar la il·lusió que el nanos que ara van el festival, d'aquí uns anys portin els seus fills. Es confirmaria els Petits Camaleons té emprenta generacional.


Entre les noves propostes hi destaquen concerts com els de Roleguita & Boqueron, Toni Xuclà i Xiula.

La iniciativa vol descobrir nous artistes al públic santcugatenc com Agnès & The Pèpits, Esther Condal, Jorge Da Rocha, la santcugatenca Pavvla i La Cris i els grups musicals Cybee, Coriolà, Projecte Mut o Roba Estesa, entre d'altres.

Tampoc no hi faltarà la música d'arrel amb les actuacions de Maio de Sal, Root66, Pele Macleod, el folk de La Puça Diatònica, Marcel Casellas Trio o la Balkan Paradise Orchestra.

Els que tinguin ganes de saltar i ballar ho podran fer al ritme de la Batuescola de Sant Cugat, amb l'espectacle de la Karaokes Band Kids, el swing de Three Cool Cats, el moviment de Les Absentes, la festa i diversió de Bonobos, La Bambula, Xeic!, els ja coneguts Heavy per Xics o la Fundación Tony Manero.

El concurs Petits Talents que organitza Cugat.cat, la Carpa Solidària amb ONG infantils i l'espai de restauració i 'food-tracks', completen la sisena edició del Petits Camaleons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.