Petits Camaleons anul·la les activitats per 'la situació que viu el país'


  • Comparteix:

El desmunatge del festival

El desmunatge del festival

El festival infantil de música Petits Camaleons ha anul·lat totes les activitats per aquest diumenge, 'atesa la situació que es viu arreu del país'. L'organització ho ha explicat en un comunicat en què han indicat que aquest dimecres 'informarà del procediment per la devolució de les entrades i d'altres vies compensatòries'. La programació d'aquest diumenge tenia previstes les actuacions de Joan Miquel Oliver, Txarango, Buhos, Toni Xuclà, la Fundación Toni Manero i The Penguins, entre d'altres.

Petits Camaleons va iniciar aquest dimecres la sisena edició del festival que havia d'acollir les actuacions de 38 artistes en 45 concerts al llarg de dos dies. La jornada de dissabte es va celebrar amb total normalitat i amb les entrades dels dos dies gairebé exhaurides, sobretot les dels concerts dels caps de cartell.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.