Arriba a Sant Cugat 'Blade Runner 2049' de Dennis Villeneuve, la seqüela del clàssic de Ridley Scott


  • Comparteix:

L'esperada seqüela de 'Blade Runner' (1982), considerada una de las obres mestre del gènere ciència ficció dirigida per Ridley Scott, arriba aquest divendres als dos cinemes de Sant Cugat de la mà del canadenc Denis Villeneuve ('Prisioneros', 'La llegada'...). Les sales de la ciutat també estrenen 'La montaña entre nosotros', una adaptació del best-seller homònim escrit per Charles Martin i protagonitzada per Kate Winslet i Idris Elba. Yelmo a més proposa la comèdia espanyola 'Toc toc' dirigida per Vicente Villanueva i l'adaptació del best-seller de W. Bruce Cameron 'Tu mejor amigo'.

'Blade Runner'
La pel·lícula, protagonitzada per Ryan Gosling i Harrison Ford, se situa dècades després de l'original i continua la història inicial escrita por Fancher i David Peoples, basada en la novela de Philip K. Dick 'Los Androides Sueñan con Ovejas Eléctricas'.

Escrita per Hampton Fancher i Michael Green, a 'Blade Runner 2049' K (Ryan Gosling) descobreix un secret llargament ocult que podria acabar amb el caos que impera a la societat. El descobriment de K el porta a iniciar una recerca de Rick Deckard (Harrison Ford), un blade runner al que se li va perdre la pista fa 30 anys.



'La montaña entre nosotros'
Abandonats a la seva sort després d'un tràgic accident aeri, Ben Bass (Idris Elba) i Alex Martin (Kate Winslet) són dos desconeguts que s'enfrontaran al repte més gran de la seva vida; la supervivència. Incomunicats i amb l'Alex ferida en una cama, la parella es veurà obligada a confiar l'un en l'altre per sobreviure a les inclemències d'una remota muntanya coberta de neu. Quan s'adonin que l'ajuda no els va arribarà, emprendran un complicat viatge a través de centenars de quilòmetres de terres inhabitades encoratjant-se mútuament per suportar les dificultats i donant origen a una inesperada atracció.



'Toc toc'
Basada en l'obra de teatre de l'autor francès Laurent Baffie, un grup de pacients que pateixen un TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu) coincideix en la consulta d'un psicòleg. Aquest arriba tard i, mentre esperen, intenten contenir les seves manies i trastorns.

Paco León, Alexandra Jiménez, Rossy de Palma, Oscar Martínez, Adrián Lastra, Nuria Herrero i Inma Cuevas formen el repartiment del film.



'Tu mejor amigo'
La pel·lícula explica la commovedora i sorprenent història d'un gos molt fidel, que troba el sentit de la seva pròpia existència a través de les vides dels humans als que ensenya a estimar i riure.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.