Víctor Alexandre s'envolta d'amics per presentar 'Els amants de la Rambla del Celler'


  • Comparteix:

'Els amants de la Rambla del Celler' està editat per Meteora

'Els amants de la Rambla del Celler' està editat per Meteora

Una vuitantena de persones han assistit aquest dimecres a la Casa de Cultura a la presentació d''Els amants de la Rambla del Celler', de Víctor Alexandre. Es tracta d'una obra on l'escriptor i periodista fa 'viatjar' el lector per espais ben coneguts de Sant Cugat, des de bars i cafeteries fins a llibreries, Barcelona i també París. Alexandre barreja realitat i ficció en un llibre, editat per Meteora, que té com a germen un article que va publicar el 2008 al 'Diari de Sant Cugat' on parlava d'una parella d'avis que passava cada dia per davant de casa seva passejant.

'Els amants de la Rambla del Celler' explica històries de diferents parelles en espais diferents. Un dels punts comuns és la crítica al masclisme que fa l'autor. De fet, Alexandre reconeix que fa sentir la seva veu a través de personatges com el de Simone de Beauvoir.

Víctor Alexandre

Malgrat que el narrador és un escriptor, no sóc necessàriament jo. Parlo a través de Simone de Beauvoir o d'un altre personatge que es diu Bibianne. Són personatges femenins que m'estimo molt.


L'acte de presentació, organitzat pel 'Tot Sant Cugat', ha tingut la presència i la intervenció de la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, que ha posat en valor que el llibre serveixi per recollir la identitat santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.