El cinisme de 'La visita de la vella dama' arriba avui al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

Jordi Palet i Puig dirigeix aquesta adaptació de l'obre de Friedrich Dürrenmatt / Foto: Farresbrothers

Jordi Palet i Puig dirigeix aquesta adaptació de l'obre de Friedrich Dürrenmatt / Foto: Farresbrothers

Vicky Peña es posa a la pell de Clara Zachanassian a 'La visita de la vella dama', que arriba aquest dissabte a les nou del vespre al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides. Farrés Brothers i cia s'endinsa amb aquesta proposta al tenebrós univers del pintor i escriptor suís Friedrich Dürrenmatt i celebra el quinzè aniversari amb un espectacle farcit d'humor negre.

La multimilionària Clara Zachanassian torna a Güllen, el seu poble natal, per tancar una ferida oberta fa molts anys: quan era jove va quedar embarassada i el seu enamorat va negar la paternitat; això la va ensorrar a la misèria. Ha necessitat 45 anys per refer-se, ordir la trama de la venjança i recuperar el seu amor. Ara torna al poble per passar comptes.

Sota la direcció i dramatúrgia de Jordi Palet i Puig, Peña s'acompanyarà a l'escenari d'intèrprets com Xavier Capdet, Jordi Farrés, Pep Farrés i Ireneu Tranis. La veu en off serà a càrrec de Jordi Vidal. Adrià Bonjoch portarà la guitarra i Pep Coca, el contrabaix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.