El cantautor solsoní Roger Mas actua avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Roger Mas / Foto: Web del Teatre-Auditori

Roger Mas / Foto: Web del Teatre-Auditori

El cantautor solsoní Roger Mas actua aquest dimecres al Teatre-Auditori en la programació del 17è Festival Nacional de Poesia. Mas actuarà a les nou del vespre en un concert amb cançons pròpies i poemes musicats, d'autors com Verdaguer, Goethe i Tasso. Abans, a dos quarts de vuit al Cafè Auditori, l'artista presentarà el seu llibre 'El dolor de la bellesa' (Grup62).

A més, el cantautor també aprofitarà aquesta actuació, ha explicat a Cugat.cat, per estrenar algunes de les cançons que formaran part del seu proper treball, que es compondrà estrictament de poemes musicats.

Roger Mas

Serà un concert una mica curiós perquè entrem a estudi a gravar un disc de poemes musicats d'aquí un mes i a Sant Cugat en provarem alguns. A part, també faré repertori de cançons meves de discos anteriors, on també hi ha poemes musicats.


La veu i la guitarra de Roger Mas aniran acompanyades d'Arcadi Marcet al contrabaix i Xavier Guitó al piano. L'actuació està inclosa dins del 17è Festival Nacional de Poesia i el preu de l'entrada és de 16 euros.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.