'The Power of Peace' s'estrenarà finalment aquest diumenge després de suspendre's el passat juny


  • Comparteix:

El muntatge combina música, dansa i poesia

El muntatge combina música, dansa i poesia

El muntatge 'The Power of Peace' s'estrena finalment avui al Teatre Auditori després que s'hagués de suspendre el juny passat per una avaria a la caixa escènica del teatre. Es tracta d'un espectacle de música, dansa i poesia que s'endinsa en els pensaments de les diferents cultures i els seus conflictes actuals.

L'espectacle 'The power of peace' arriba sota la fórmula de concert-teatre i amb un guió escènic basat en obres força conegudes. L'espectacle està dirigit pel director del cor Camerata de Sant Cugat, Xavier Baulies i s'emmarca dins el Fòrum de les Cultures 2004, tal i com explica el mateix Baulies

Xavier Baulies

És una metàfora. L'espectacle combina poesia amb música simfònica i dansa contemporània. El que pretén és posar en solfa tot l'humanisme possible a favor i com a instrument de la pau.


Els responsables del muntatge esperen trobar una gran connexió amb el públic per la força que emana de l'obra i per l'esforç que han de fer els artistes, que fan tot l'espectacle de memòria i sense mirar ni un paper. A més, per a Xavier Baulies, es tracta d'un cant a l'esperança que ben segur agradarà als espectadors.

Xavier Baulies

La gent sortirà havent fet una reflexió dins d'un ambient festiu, és a dir, és una cosa divertida i a la vegada hi ha unes reflexions que porten les poesies i un cant d'esperança.


L'orquestra Camerata amb el concertino Pere Bardagí i que dirigeix Xavier Baulies aportarà la part musical junt amb 3 corals de cambra: 'La coral polifònica de Tremp' , el 'Cor Diapasón' de Barcelona i la 'Coral del Club Muntanyenc Sant Cugat'. Tot anirà acompanyat amb els grups de dansa 'La increpación danza' de Barcelona i especialistes en flamenc contemporani, i el 'Centre de Dansa Laura Esteve' de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.