L'adaptació de la novel·la 'El muñeco de nieve' de Jo Nesbø arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest dijous amb tres nous films. Les sales de Yelmo i Cinesa proposen 'El muñeco de nieve', un thriller dramàtic dirigit pel suec Tomas Alfredson, director d''El topo' i 'Déjame entrar', que adapta la novel·la homònima del noruec Jo Nesbø. Els cinemes de la ciutat també proposen el film d'animació 'Operació cacauet 2. Missió: salvar el parc'. El terror de la nina Annabelle arriba a Yelmo després del seu pas pel Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. La pel·lícula, dirigida per David F. Sandberg, és una preqüel·la que forma part de l'univers d''Expediente Warren' que narra l'origen de la nina.

ESCOLTA-HO

'El muñeco de nieve'
Harry Hole (Michael Fassbender) és un detectiu de la brigada d'investigació d'elit amb mètodes poc ortodoxos. Quan investiga l'estranya desaparició d'una dona durant la primera nevada d'hivern comença a sospitar que un assassí en sèrie torna a estar actiu. Conegut com l'assassí del ninot de neu, té per objectiu dones amb una conducta que desaprova. Amb l'ajuda de Katrine Bratt (Rebecca Ferguson), una brillant agent de policia, encaixarà les peces del trencaclosques a partir de casos antics sense resoldre. Hole haurà d'avançar-se al cruel assassí per evitar que torni a actuar abans de la propera nevada.



'Operació cacauet 2. Missió: salvar el parc'
Film d'animació en què els esquirols més populars de la gran pantalla hauran d'evitar que es construeixi un parc d'atraccions al lloc on fins ara hi havia la seva llar. Des d'Oakton, el malvat alcalde ha decidit demolir Liberty Park per construir un perillós parc d'atraccions i Surly i els seus pintorescos amics s'uneixen per defensar la seva llar, derrotar l'alcalde i salvar el parc.

La cinta es podrà veure en català a Yelmo.



'Annabelle: Creation'
Un fabricant de nines i la seva dona acullen a casa seva una monja i sis nenes procedents d'un orfenat destruït. Poc després, els seus hostes es converteixen en l’objectiu d’una creació del fabricant posseïda pel mal. Amb aquesta esfereïdora preqüela, es dona a conèixer l'origen de la nina Annabelle.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.