El director Albert Pintó estrena el film 'Matar a Dios' a la secció oficial del festival de Sitges


  • Comparteix:

Un moment del tràiler oficial de la pel·lícula

Un moment del tràiler oficial de la pel·lícula

El director de cinema santcugatenc Albert Pintó ha estrenat aquest dimecres, a la secció oficial del Festival de Sitges, la seva òpera prima 'Matar a Dios', que ha dirigit juntament amb el terrassenc Caye Casas. Eduardo Antuña, Itziar Castro, Boris Ruiz, David Pareja i Emilio Gavira protagonitzen el primer llargmetratge de Pintó, que es projecta aquest dijous a un quart de nou del vespre a l'Auditori de l'hotel Melià, que també va acollir dimecres l'estrena.

'Matar a Dios' explica la història d'una família que es prepara per celebrar la nit de Cap d'Any en una casa solitària i rep una misteriosa visita que amenaça amb l'extermini de l'espècie humana. Només se salvaran dues persones i els membres d'aquesta família hauran d'escollir els supervivents. El film competeix amb 33 pel·lícules més a la secció oficial del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges 2017.

Albert Pintó és director, guionista, professor de l'ESCAC i realitzador de publicitat. El 2014 ja va treballar de la mà de Caye Casas en la direcció del curt 'NADA S.A.' Cugat.cat fa un seguiment des de dins del Festival de Sitges gràcies a una col·laboració amb l'Associació Jove de Cinema (AJC) de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.