Roger Mas imbueix el Teatre-Auditori en la seva proposta de poesia i música


  • Comparteix:

El cantautor Roger Mas ha portat aquest dimecres a la Sala Escenari del Teatre-Auditori un dels últims concerts de la gira abans d'engegar la gravació del seu nou disc, que serà un recull d'obres de poetes musicades. Precisament, l'actuació ha format part del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat (FNP) i s'ha complementat amb la presentació del llibre 'El dolor de la bellesa' (Grup62), on Mas trasllada el lector al seu imaginari creatiu.

L'obra, que es pot llegir de forma independent a la discografia del solsoní tot i que també esdevé un complement per a aquesta, rep el títol d'una de les cançons de les quals Mas se sent més orgullós.

Roger Mas

És diu 'El dolor de la bellesa' perquè és una de les cançons més importants de la meva discografia. A més, expressa la dualitat que tenim les persones.


L'actuació forma part del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat, afectat per la intervenció del govern espanyol als comptes catalans. Mas ha reconegut la dificultat que això suposa per al món cultural, tot i que no fa que disminueixi la motivació.

Roger Mas

L'art es fa i es farà sempre. Les persones ho fan amb els mitjans que tenen.


D'aquí a tres setmanes Mas començarà a gravar el seu nou treball, alguns temes del qual ha avançat a l'escenari santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.