Natsuko Sugao Trio obre el 4t cicle de concerts de l'Escola de Música de Valldoreix


  • Comparteix:

La trompetista Natsuko Sugao actuarà en la inauguració / Foto: Natsuko Sugao

La trompetista Natsuko Sugao actuarà en la inauguració / Foto: Natsuko Sugao

L'Escola de Música de Valldoreix (EMV) presenta dimarts de la setmana que ve el 4t cicle de concerts amb l'actuació de la trompetista japonesa Natsuko Sugao en format de trio. La formació combina el jazz amb la música tradicional nipona. La inauguració del cicle tindrà lloc a les sis de la tarda a la sala de plens de l'EMD. Les bandes sonores del cinema interpretades pels professors de l'EMV protagonitzaran el següent concert del cicle, que tindrà lloc el 24 de novembre a dos quarts de vuit del vespre a la Nau de Cultura de Valldoreix.

El cicle de concerts de l'EMV consta de quatre actuacions gratuïtes repartides al llarg de tot el curs a diferents escenaris de Valldoreix.

Orquestrades
L'1 de novembre s'obren les inscripcions per a les orquestrades 2018, un cap de setmana dedicat a preparar un repertori orquestral que després s'interpretarà al cicle de concerts durant l'any vinent. La iniciativa tindrà lloc del 2 al 4 de febrer a la casa de colònies Mas Suro de Cartellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.