L'adaptació cinematogràfica de 'La pell freda', basada en l'obra de Sánchez Piñol, arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'adaptació cinematogràfica de 'La pell freda', una de les novel·les més exitoses de l'escriptor català Albert Sánchez Piñol, arriba aquest divendres en català als cinemes de Sant Cugat després de la seva estrena al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. L'altra pel·lícula que s'estrena a les sales de Yelmo i Cinesa és el film fantàstic d'acció 'Geostorm' de Dean Devlin.

'La pell freda'
Els encarregats de fer l'adaptació cinematogràfica d'aquesta novel·la de terror, aventures i ciència ficció són Jesús Olmo i Fron Sheean. El film, dirigit per Xavier Gens, narra la història de dos militars destinats a una illa perduda enmig de l'oceà, que cada nit s'han de resguardar en un far de l'assetjament d'unes estranyes criatures marines.

La cinta està protagonitzada per David Oakes, Aura Garrido i Ray Stevenson, i entre el seu repertori també hi ha John Benfield, Iván González i Ben Temple, entre altres.



'Geostorm'
La cinta se situa en un futur, en el qual les catàstrofes climàtiques han obligat les nacions de la Terra a crear una xarxa de satèl·lits dissenyats per prevenir els desastres naturals. Després de dos anys, comencen a fallar aquests satèl·lits i una tempesta devastadora amenaça el planeta. El dissenyador del sistema (Gerard Butler) i el seu germà (Jim Sturgess) seran els encarregats de solucionar el problema.

El repartiment de la pel·lícula està encapçalat per Gerard Butler, Katheryn Winnick , Ed Harris, Jim Sturgess, Abbie Cornish i Andy García.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.