Paco Candela actua aquest divendres a la seu del CPA en un dels actes més destacats del 40è aniversari


  • Comparteix:

Paco Candela, al CPA / Foto: Paco Candela

Paco Candela, al CPA / Foto: Paco Candela

El 'cantaor' Paco Candela actua aquest divendres al Centro Popular Andaluz (CPA), dins els actes de celebració dels 40 anys de l'entitat. El concert arrencarà a les nou del vespre a la seu de l'entitat i Candela presentarà una selecció de temes provinents dels 11 discos que ha publicat fins ara. Les entrades tenen un preu de 85 euros amb el concert de Lubricán i el sopar inclòs, i 55 si només es vol assistir a l'espectacle de Candela.

Candela és considerat un dels referents del gènere i l'any passat va rebre el Premi Radiolé. El de Sant Cugat serà un dels concerts de la gira que farà a Catalunya i serà un dels actes centrals de celebració del 40è aniversari de l'entitat, que enguany ha canviat de president. Miquel Jiménez, que va agafar el relleu l'abril passat d'Antonio Rodríguez, emmarca aquest concert en els objectius que es va marcar al capdavant de l'entitat, entre ells augmentar el ressó de les activitats del CPA, més enllà de la tradicional caseta de Festa Major.

Candela ha explicat, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons', que repassarà els seus millor èxits.

Paco Candela

Serà un recopilatori de discos anteriors perquè la gent ho demana. Hi ha temes que li agraden a la gent i als directes canto una mica de tot.


Les entrades es poden comprar al restaurant la Jarana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.