Música, dansa i teatre es fusionen en la programació del nou trimestre del Teatre Auditori


  • Comparteix:

Fins a finals de desembre,hi ha previstos 20 espectacles més la programció infantil de la Xarxa

Fins a finals de desembre,hi ha previstos 20 espectacles més la programció infantil de la Xarxa

El muntatge 'Teatre sense animals' del director terrassenc Sergi Belbel, un concert d'Enrique Morente o el darrer espectacle de la companyia de dansa santcugatenca Color són alguns dels plats forts de la nova temporada del Teatre Auditori. En total, són una vintena d'espectacles que començaran el dia 19 d'aquest mes amb el muntatge 'The Power of Peace' que va haver d'aplaçar-se el passat mes de juny.

Com ja és habitual, la programació del Teatre Auditori per aquest trimestre combina teatre, música, òpera i dansa amb la voluntat de tenir una oferta per als diferents tipus de públic.

En aquesta ocasió, a més, hi ha una clara aposta pels joves amb la voluntat d'atreure aquest segment de públic que no sempre és fàcil de portar fins al teatre. Així ho ha explicat la directora del Centre Cultural, Àngels Seix.

Àngels Seix

Hi ha dos espectacles que van molt dirigits als joves, amb les ganes que vinguin al teatre, que no és fàcil.


Per disciplines, el teatre continua tenint un gran pes, amb un total de 5 muntatges entre els que destaquen l'obra 'Teatre sense animals', del director egarenc Sergi Belbel, 'El precio', d'Arthur Miller i protagonitzada per Juan Echanove, o l'espectacle 'Dinamita' del Tricicle.

Aquest trimestre també arribarà a la nostra ciutat l'obra '84 Charing Cross Road', dirigida per la cineasta Isabel Coixet i interpretada per Carme Elías i Josep Minguell. El muntatge es basa en la correspondència que mantenen un llibreter de Londres i una àvida lectora de Nova York, i que segons Carme Elías, acaba convertint-se en una història d'amor.

Carme Elías

Al llarg d'aquests vint anys van tenir una correspondència que els va anar aproximant i a través de la qual veiem retalls de la seva vida i una història d'amor en la llunyania.


La música també tindrà un especial protagonisme durant els propers tres mesos, amb propostes com el muntatge 'The Power of Peace', un concert d'Enrique Morente o una actuació de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra. Tampoc no hi faltarà l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, que a banda del tradicional concert de Nadal, ha preparat també un concert ben diferent per al mes d'octubre. Josep Ferré, director de l'OSSC.

Josep Ferré

Ens preocupava que hi ha sectors de la societat que no ens ve a veure, i volem fer una prova amb un concert amb tota la qualitat però mésdivertit.


La programació del Teatre Auditori inclou també els espectacles de dansa 'Loft' de la companyia Nats Nuts, i 'Mientes + k parpadeas' de la companyia santcugatenca Color. Tampoc no hi faltarà l'òpera, amb una adaptació de 'Romeo i Julieta', ni el VII Festival de Poesia Catalana que enguany dirigirà Xavier Albertí.

Com ja és habitual també, des del Centre Cultural s'han previst 3 espectacles infantils a càrrec de la Xarxa, així com assajos comentats de dansa, una tertúlia d'actors o els duets de poesia, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.