La música mediterrània arriba avui a L'Ateneu de la mà de la cantautora Rusó Sala


  • Comparteix:

La cantautora ha publicat tres treballs més a part de 'Mare nostra'

La cantautora ha publicat tres treballs més a part de 'Mare nostra'

'Vespres al pati', de l'Ateneu Santcugatenc, proposa aquest divendres el concert de la cantaurora empordanesa Rusó Sala que presentarà 'Mare Nostra', un recorregut per les tradicions musicals mediterrànies. Sala anirà acompanyada pel percussionista Aleix Tobias i, excepcionalment, amb la instrumentista Míriam Encinas Laffitte, especialista en la música medieval europea que tocarà diversos instruments antics. El concert començarà a dos quarts de nou i l'entrada és gratuïta.

'Mare Nostra' és el nou projecte de la cantautora que tracta de posar en diàleg les tradicions culturals del territori. El treball és una reflexió sobre el mestissatge que combina traces de la cultura àrab-andalusí, la sefardita i el folklore de les ribes del Mediterrani. A més, inclou 'Il·luminà amor', un versicle cantat del 'Llibre d'Amic e Amat' de Ramon Llull, amb el qual tracta d'apropar la tradició andalusa i algeriana als textos del filòsof mallorquí.

'Vespres al pati' és un cicle que ofereix propostes musicals d'arreu del món i d'autor. El pròxim concert serà el de Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach el 10 de novembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.