L'EMTSC organitza avui una sessió d'improvisació de música tradicional al Casal Torreblanca


  • Comparteix:

Una sessió d'improvisació / Foto: Xarxa de Punts de Trobada

Una sessió d'improvisació / Foto: Xarxa de Punts de Trobada

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) organitza aquest dissabte al Casal Torreblanca la primera sessió del cicle Punts de Trobada de tardor, un format que s'inspira en les 'jam sessions' del jazz adaptades a la música tradicional. La trobada arrencarà a les deu de la nit i tothom pot participar-hi amb el seu instrument. Aquesta primera sessió anirà encapçalada per Jordi Guixé (tenora), Marc del Pino (diatònic), Marcel Casellas (contrabaix) i Clara Ayats (violí).

La membre de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat Gemma López va explicar la proposta al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat

Gemma López

És un escenari obert amb tres o quatre músics que asseguren que hi hagi concert i guiant la sessió. Tenen una mica de repertori pensat però el públic pot pujar a cantar, improvisar, tocar, ballant... i proposant repertori nou. En definitiva és un escenari totalment obert.


La propera sessió serà l'11 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.