El món de superherois de 'Capa caída' enceta aquest dilluns el Cicle de Cinema Fantàstic


  • Comparteix:

El cicle de cinema fantàstic comença aquest dilluns per tercer any consecutiu amb una cartellera de cinc pel·lícules tant de produccions nacionals com internacionals. El primer film que es projectarà és el català 'Capa caída', una producció del 2013 dirigida per Santiago Alvarado. La cita és a les vuit del vespre i les entrades costen quatre euros, tres per als menors de 25 anys a la sala Cinesa.

El cicle pretén mostrar la varietat de gèneres i subgèneres que s'inclouen dins del cinema fantàstic, per això, els programadors han escollit títols com el clàssic de l'anime 'Akira' (1988), la japonesa 'I am a Hero' i la catalana 'Dràcula'. El programador del cicle, Joan Ramon Armadàs, ha explicat a Cugat.cat que tant el cicle de cinema fantàstic com els altres cicles que organitzen, posen a la pantalla gran títols alternatius al cinema comercial de Hollywood.

Joan Ramon Armadàs

En aquest cicle no hi ha les típiques estrenes de Hollywood, nosaltres hem triat les pel·lícules per un motiu, de vegades històric, però que sí que va més enllà de la selecció comercial.


'Capa caída' és un fals documental, en clau d'humor, d'un superheroi que havia estat estimat per a tothom però que després d'haver-se vist implicat en un escàndol d'abús a menors, ningú vol recordar. Passats vint anys, un documentalista s'interessa pel seu cas i decideix provar de netejar el seu nom, ja que descobreix que tot havia sigut una conspiració en contra seva.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.