El FNP qualifica la 17a edició de 'victòria' i es planteja fer les activitats ajornades l'any vinent


  • Comparteix:

El 17è Festival Nacional de Poesia (FNP) a Sant Cugat qualifica de 'victòria' haver pogut celebrar l'esdeveniment d'enguany malgrat la intervenció econòmica de la Generalitat i l'anul·lació de la meitat dels actes previstos com a conseqüència del context polític actual. El FNP, que ha tancat els actes centrals del programa aquest dissabte amb un concert a l'Escola de Música Victòria dels Àngels, ha anunciat que algunes activitats ajornades s'inclouran en l'edició de l'any vinent.

La directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Laura Borràs, s'ha mostrat molt satisfeta de la celebració de l'edició d'enguany, ja que en un inici aquesta havia quedat en suspens, després que l'Estat espanyol intervingués les finances de la Generalitat.

Laura Borràs

No és tan el nombre d'actes, com que s'hagin fet. Hi ha hagut qualitat, èxit de públic i això és el que ens ha d'animar a seguir treballant.


Borràs ha agraït la valentia dels escriptors que hi han participat i de l'Ajuntament, entitat coorganitzadora del festival, i ha manifestat la seva esperança de poder celebrar el festival l'any vinent.

Laura Borràs

Si l'hem pogut fer en aquestes condicions, hem de tenir la confiança que treballarem perquè hi hagi una nova edició.


Tot i que la programació central del festival té lloc del 15 al 22 d'octubre, també inclou activitats fins a finals de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.