El guionista de 'Lo imposible' estrena 'El secreto de Marrowbone' després de passar per Sitges


  • Comparteix:

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest divendres 'El secreto de Marrowbone', el debut cinematogràfic com a director de llargmetratges de Sergio G. Sánchez, guionista d''El orfanato', 'Lo imposible' o 'Palmeras en la nieve'. El film arriba a la cartellera després del seu pas pel Festival de cinema de Sitges, on es va projectar en una sessió especial. La pel·lícula compta amb el cineasta J. A. Bayona com a productor executiu. Yelmo i Cinesa també proposen 'Thor: 'Ragnarok', la tercera entrega de la saga dedicada al déu del tro de Marvel.

ESCOLTA-HO

'El secreto de Marrowbone'
El thriller psicològic transcorre l'any 1969 i té com a context l'Amèrica rural. Quatre joves germans, Jack, Billy, Jane i el petit Sam i la seva mare, Rose, arriben a una casa abandonada de Marrowbone. Fugien d'Anglaterra on hi van deixar un pare violent amb passat criminal, esperant començar una nova vida. De fet, fan amics amb l'Allie, una noia local. Així mateix, la mare de la família mor i els seus fills l'enterren al jardí i guarden en secret aquesta mort per no ser enviats a Anglaterra. Mentre intenten sobreviure sense cap supervisió, una amenaçant presència comença a rondar la vella casa.



'Thor: Ragnarok'
Taika Waititi és el director de la tercera pel·lícula de les aventures de Thor, que torna a comptar amb l'actor Chris Hemsworth en el paper principal. Al film 'Thor: Ragnarok', el protagonista està empresonat a l'altra costat de l'univers sense el seu poderós martell i s'enfronta a una carrera contra el temps. El seu objectiu és tornar a Asgard i aturar el Ragnarok que significaria la destrucció del seu planeta natal i la fi de la civilització asgardiana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.