'Art' omple el Teatre-Auditori d'humor i sàtira


  • Comparteix:

L'obra 'Art', de Yasmina Reza, ha fet reflexionar aquest dissabte amb humor i sàtira sobre l'art i l'amistat a un Teatre-Auditori pràcticament ple. La producció, amb una posta en escena austera protagonitzada per Pere Arquillué, Lluís Xavier Villanueva i el santcugatenc Francesc Orella, és l'adaptació catalana a càrrec de Jordi Galceran d'una de les comèdies contemporànies més traduïdes i representades arreu del món. La funció ha arribat amb dues sessions a l'equipament santcugatenc després de més d'un any girant per tot el territori català.

Un dels actors del repartiment, Lluís Xavier Villanueva, explica que 'Art' és un regal tant per als actors com per al públic.

Lluís Xavier Villanueva

'Art' és d'aquelles funcions que quan te l'ofereixen t'hi tires de cap. És l'obra contemporània més representada perquè és un regal per als actors i per al públic.


Villanueva, a més, destaca que l'art és una excusa, el detonant d'una obra que, en realitat, parla de l'amistat.

Lluís Xavier Villanueva

'Art' no parla només d'art. Parla de l'amistat, de la capacitat de tres amics de mantenir una amistat que està una mica esquerdada.


'Art' es va estrenar el 1994 en una versió ambientada a París, i l'èxit de crítica i públic ha fet que la comèdia s'hagi adaptat i representat arreu del món.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.