Pep Ávila guanya la 20a edició del concurs TOT Fotoportada Vitaldent


  • Comparteix:

Fotografia de família de tots els guanyadors i guanyadores d'aquesta edició

Fotografia de família de tots els guanyadors i guanyadores d'aquesta edició

El fotògraf Pep Ávila ha guanyat la 20a edició del concurs TOT Fotoportada Vitaldent i s'ha fet amb el primer i el segon premi de la categoria 'Viatges' gràcies a dues instantànies preses a Cuba. El veredicte del jurat s'ha donat a conèixer aquest dimarts a la inauguració de l'exposició que recull les 950 imatges seleccionades d'entre les més de 1.300 presentades. La mostra s'ha instal·lat per segon any consecutiu a la plaça de Barcelona i es podrà veure fins al 12 de desembre.

La inauguració ha servit per fer públics els reconeixements als 32 guanyadors, repartits en sis categories, i entregar-los uns premis que compten amb la col·laboració d'una vintena de patrocinadors. El guanyador del guardó principal, en la categoria 'Viatges' que és la que compta amb més participants, ha estat el fotògraf professional Pep Ávila, que s'ha endut un val de 500 euros en tractaments a la clínica Vitaldent i un val de 24 entrades dobles per espectacles del Teatre-Auditori corresponent al segon premi.

Ávila admet que li ha sabut greu rebre aquest doble reconeixement per davant d'altres participants que no es dediquen a la fotografia professional.

Pep Ávila

M'ha sabut una mica de greu haver privat del plaer d'haver obtingut dos premis a algú que no es dedica a la fotografia i que potser s'ho mereix més.


Marina Rius ha estat la guanyadora de la categoria 'Lleure', mentre que el primer premi de la categoria 'Instagram' se l'ha emportat David Pedrerol. Rosa Ferreres ha guanyat en la categoria 'Esports', Verònica Vall en la de 'Festa Major' i Lorena Bonil en l'apartat de 'La meva mascota i jo'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.