L'Esbart i el Grup Mediterrània uneixen esforços amb una ballada contra els empresonaments


  • Comparteix:

El conseller de Cultura cessat, Lluís Puig, a Brussel·les / Foto: ACN

El conseller de Cultura cessat, Lluís Puig, a Brussel·les / Foto: ACN

L'Esbart i el Grup Mediterrània oferiran aquest diumenge una ballada oberta a la plaça de la Vila sota el lema 'Ballant per ser lliures'. Es tracta d'una acció que respon al 'moviment social i reivindicatiu' que viu el país i que exigeix l'alliberament dels consellers cessats i els líders de l'ANC i Òmnium empresonats. La trobada, especialment dedicada al conseller de Cultura destituït, Lluís Puig, i organitzada per l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, tindrà lloc a les dotze del migdia a diversos municipis de Catalunya.

L'exballadora del Grup Mediterrània Laura Fernández ha participat en la reunió on s'ha decidit l'acció i n'ha explicat els detalls al programa 'Nitrad' de Cugat.cat.

Laura Fernández

És un acte reivindicatiu des del punt de vista de la dansa. Ens sumem al moviment social i reivindicatiu que viu el país, sobretot pels empresonaments, que no creiem justos.


El conseller de Cultura cessat, Lluís Puig, es troba actualment amb Carles Puigdemont a Brussel·les i està vinculat al món sardanista. A la Festa Major d'enguany, a més, va participar al 'Paga-li Joan'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.