'In memoriam' porta la història de la Lleva del Biberó al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els actors comentaran l'obra amb els espectadors en acabar la funció / Foto: Teatre Lliure

Els actors comentaran l'obra amb els espectadors en acabar la funció / Foto: Teatre Lliure

La Kompanyia Lliure ofereix aquest diumenge al Teatre-Auditori 'In Memoriam', un record a la Lleva del Biberó, dirigida i escrita per Lluís Pasqual. El text recull un record familiar del mateix Pascual, i s'acompanya de la música de Claudio Monteverdi. L'espectacle comença a les set de la tarda i té un preu de 28 euros, 25 per als majors de 65 anys, 22 per als menors de 29 i 20 per als menors de 20.

L'obra proposa a l'espectador acompanyar a un grup de nois de 17 anys que són enviats a la primera línia de foc de la batalla decisiva de la Guerra Civil espanyola, la de l'Ebre. El text vol ser un record a la joventut sacrificada d'una generació marcada per aquest conflicte bèl·lic.

L'actor Joan Solé ha explicat a Cugat.cat que el repte de l'obra ha estat traslladar les experiències de persones reals a l'escenari.

Joan Solé

Te n'adones que estàs encarnant unes persones que van patir uns esdeveniments reals, que estem fent un treball de memòria històrica i mimetitzar les emocions que sentien aquella gent.


En la programació OFF del Teatre-Auditori, hi haurà un 'Parlem de...' per comentar el muntatge quan acabi la proposta, a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.