'The Power of Peace' s'estrena amb gran èxit de públic


  • Comparteix:

L'Associació Camerata Sant Cugat ha anunciat la voluntat de fer una nova producció cada any

L'Associació Camerata Sant Cugat ha anunciat la voluntat de fer una nova producció cada any

El muntatge 'The Power of Peace' ha obert la nova temporada del Teatre Auditori amb un gran èxit de públic. La poesia, la dansa i la música s'han combinat en aquest espectacle per endinsar-se en els pensaments de les diferents cultures i els seus conflictes actuals.

Es tracta de la primera producció de la recentment creada Associació Camerata Sant Cugat, sota la direcció de Xavier Baulies que ha definit l'espectacle com 'agosarat i valent'. I és que el muntatge uneix la paraula recitada, la dansa, la música i l'escena per explicar com l'art i les cultures poden acabar amb els conflictes que enfronten la humanitat.

Versos de Maria Mercè Marçal, Martí i Pol, Gabriel Ferrater o Shakespeare donen pas al moviment de ballarins de la companyia sancugatenca Dansa Laura Esteve, juntament amb Increpación Danza. L'actriu Carme Sansa, encarregada de recitar els poemes, ens explica el missatge de l'obra.

Carme Sansa

El missatge que volem donar és que les persones han de ser més bones i més generoses, per tal d'entendrens i estimar-nos més.


De moment, i davant la bona resposta del públic, la Camerata Sant Cugat ja ha anunciat la voluntat de fer un espectacle d'aquestes dimensions cada any.

Recordem que l'espectacle 'The Power of Peace' és un dels actes adscrits al Fòrum de les Cultures i que s'havia d'estrenar a finals del mes de juny, dins la programació de la Festa Major de Sant Cugat, però que va haver d'aplaçar-se per una avaria a la caixa escènica del Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.