Arrenca la 2a Mostra de Titelles amb espectacles a l'aire lliure


  • Comparteix:

La 2a Mostra de Titelles de Sant Cugat ha donat el tret de sortida aquest divendres amb la funció 'La Pera' a la plaça del Rei. Els assistents, a més de veure els titelles i malgrat el fred, han gaudit de servei gastronòmic de 'food-trucks' i parades de productes artesanals a la mateixa plaça. Fins diumenge Sant Cugat s'omplirà d'espectacles de titelles repartits en quatre escenaris: la Casa de Cultura, Can Ninot i Cal Temerari, a més de la plaça del Rei.

L'impulsor de la proposta i director de Can Ninot, Cristian Treceño, explica que estan 'molt contents' amb la rebuda del públic en la inauguració de la mostra, amb la primera experiència de titelles a l'aire lliure.

Cristian Treceño

Tot i el fred, estem molt contents de la rebuda. És la primera vegada que comencem la mostra amb espectacles gratuïts al carrer divendres a la tarda. De moment no podíem tenir millor tret de sortida.


La mostra de titelles continua aquest dissabte amb cinc espectacles dirigits als més petits. Cal Temerari acull la representació d''El gat Adrià' amb marionetes de fil a les onze del matí, a càrrec de la companyia Binixiflat. Una hora més tard, a les dotze del migdia a Can Ninot té lloc l'espectacle d'ombres i color 'Aigua', de la companyia Rondallaire. La plaça del Rei és l'escenari a partir de dos quarts de dues de la tarda de 'Pipa, el titella meravella', amb titelles de guant a càrrec de la companyia La Puntual.

A les sis de la tarda és el torn de 'Monstres', un espectacle en català i castellà de la mà de la companyia Xarop Teatre, de Castelló i de la companyia La Pinzón de Colòmbia. Finalment, la funció 'Barrabassades' tan les representacions de dissabte amb el clàssic titella català a càrrec de la companyia Micro Troupe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.