Ple absolut per veure el muntatge 'L'Escola' del grup de teatre Espiral de Valldoreix


  • Comparteix:

El muntatge està escrit pel dibuixant Joaquim Muntanyola, que ha acabat participant a la funció per sorpresa

El muntatge està escrit pel dibuixant Joaquim Muntanyola, que ha acabat participant a la funció per sorpresa

El teatre del Casal de Cultura de Valldoreix s'ha omplert de gom a gom aquest cap de setmana amb motiu de la representació del muntatge 'L'Escola', a càrrec del grup de teatre Espiral. L'obra, escrita pel dibuixant Joaquim Muntanyola, s'emmarcava dins els actes de la Festa Major i ha estat molt ben rebuda pels espectadors.

El muntatge del Grup de teatre Espiral es divideix en dues parts, la primera de les quals situa l'acció a una escola i la segona fa un sketch sobre un reality show de la televisió.

L'obra, que ha tingut una gran acceptació per part del públic, comptava amb l'aparició sorpresa del seu autor, Joaquim Muntanyola, conegut sobretot per la seva vessant com a dibuixant. Ho explica la directora del Grup Espiral, Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

L'obra ha tingut un acolliment fantàstic, ha estat sempre ple de de gom a gom. Hem pogut comptar amb l'aparició de l'autor, Joaquim Muntanyola que es trobava entre el públic.


En aquest muntatge, el Grup Espiral ha apostat especialment per la interactivitat entre actors i públic, i així s'ha demostrat durant el transcurs de l'obra, en que els actors surten de l'escenari perquè la connexió amb els espectadors sigui més directe.

Ara, i un cop complert el seu compromís habitual amb la Festa Major, el col·lectiu ultima els detalls per una nova edició de la Mostra de Teatre Amateur, que es farà a mitjans d'octubre. Per aquesta ocasió, el grup Espiral ha preparat tres peces breus amb textos de "Platero y yo", "La Moños", i el "Naixement de la borbona" de l'escriptora Isabel Clara-Simó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.