Els cinemes de Sant Cugat estrenen la 'Liga de la justicia', la reunió dels herois de DC a la gran pantalla


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb tres films. Els dos cinemes de la ciutat projectaran una de les estrenes més esperades dels fans de l'univers DC, la 'Liga de la Justicia' dirigida per Zach Snyder. Cinesa proposa la comèdia francesa 'Con los brazos abiertos'. Yelmo projectarà 'El autor', l'adaptació a la gran pantalla que Manuel Martín Cuenta ha fet de la primera novel·la de Javier Cercas, 'El móvil'.

ESCOLTA-HO

La 'Liga de la Justicia'
Després del sacrifici de Superman (Henry Cavill), la perspectiva de Bruce Wayne (Ben Affleck), la cara pública on s'amaga en Batman, canvia radicalment. Impulsat per la fe en la humanitat, i inspirat per l'acte desinteressat de l'Home d'Acer, Wayne decideix reclutar nous aliats amb habilitats extraordinàries. El seu objectiu és crear La Lliga de la Justícia: un equip de superherois que lluitin contra el crim i que defensin la Terra de tot tipus d'amenaça.

Zach Snyder ha estat el director de la pel·lícula, però va haver d'abandonar el projecte a les seves acaballes per la mort de la seva filla. A Snyder el va substituir Joss Whedon, qui va escriure les dues primeres parts de 'Vengadores' de Marvel.



'Con los brazos abiertos'
Jean-Etienne Fougerole és un intel·lectual que porta un estil de vida ben allunyat de la realitat social del país. Per promocionar el seu darrer llibre, participa a un programa de televisió on convida els ciutadans a posar en pràctica el que explica al seu treball, acollir persones desafavorides a casa seva. Però, què passarà quan el presentador el desafiï a predicar amb l'exemple?



'El autor'
L'Álvaro (Javier Gutiérrez) se separa de la seva dona, Amanda (María León), una exultant escriptora de best-sellers, i decideix afrontar el seu somni: escriure una gran novel·la. Però no s'en surt; tot el que escriu és insípid i pretensiós. Guiat pel seu professor d'escriptura (Antonio de la Torre), descobreix que la ficció s'escriu amb la realitat. És en aquest moment quan començarà a manipular els seus veïns i amistats per crear una història; una història real que superi la ficció.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.