El duo pianístic de Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba, aquest diumenge al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge promocional del duet Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba / Foto: Teatre-Auditori

Imatge promocional del duet Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori viurà aquest diumenge a les set de la tarda la música dels pianistes Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba, un duet format a l'últim International Jazz Day celebrat a l'abril a l'Havana. L'actuació forma part del 49è Voll-Damm Festival Interncional de Jazz de Barcelona i els dos músics interpretaran composicions pròpies a dos pianos i també versionaran temes des de la tradició popular cubana fins a Thelonious Monk. L'espectacle, titulat 'Trance', té una durada d'una hora i mitja i el preu de l'entrada general és de 46 euros, 41 euros per als grups i per als majors de 65 anys, 37 euros per als menors de 29 anys i 32 euros per als menors de 20.

Abans, a tres quarts de sis de la tarda, el Cafè Auditori acull una xerrada gratuïta sobre la tradició pianística cubana, a càrrec del director artístic del festival, Joan Anton Cararach.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.