Les Joventuts Musicals ofereixen diumenge un concert de piano i percussió


  • Comparteix:

L'actuació comptarà amb diversos músics juanyadors de premis

L'actuació comptarà amb diversos músics juanyadors de premis

L'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels serà, aquest diumenge, l'escenari d'un concert de piano i percussió a càrrec de les Joventuts Musicals de Sant Cugat. L'actuació s'emmarca dins la nova temporada 2004-2005 i comptarà amb la presència de diferents músics joves que han guanyat premis nacionals.

El concert forma part de la nova temporada 2004-2005 de les Joventuts Musicals de Sant Cugat i comptarà amb la presència de Maria Jesús Ávila en el piano, i Joan Marc Pino en la percussió. Escoltem el president de les Joventuts Musicals, Martí Marín.

Martí Martí Marín

El programa del concert a càrrec de Joan Marc Pino en la percussió serà un programa molt atrevit, interessant i suggerent.


Aquest concert que és el tercer de la temporada, i comptarà amb músics joves que han guanyat premis nacionals importants. Les Joventuts Musicals de Sant Cugat tenen la intenció d'ampliar la base de socis , tant amb una col·laboració física com econòmica.

En aquesta nova temporada de concerts de les Joventuts Musicals es centraran tant amb música clàssica com amb Jazz. Entre d'altres, destaquen el concert de Jazz que es farà al mes de novembre a la sala Bee Bop de Sant Cugat, i el concert de Piano a càrrec de Lluís Rodríguez que es podrà veure a l'Aula Magna del Conservatori, com tots els altres concerts previstos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.