L'Espai Lluís Ribas transforma l'antic magatzem de la galeria en el nou espai d'exposicions


  • Comparteix:

El nou local, que ja està obert al públic de dijous a dissabte, té la mateixa ubicació que el d'abans

El nou local, que ja està obert al públic de dijous a dissabte, té la mateixa ubicació que el d'abans

L'Espai Lluís Ribas es trasllada de local, després de 20 anys, al mateix carrer de Gorina 13, just al costat on es trobava l'antiga galeria. A partir d'ara, l'espai cultural centrarà l'activitat comercial a Internet i reduirà l'horari de la galeria, que estarà oberta tres dies a la setmana, dijous i divendres a la tarda i dissabtes matí i tarda.

La galeria ha habilitat l'antic magatzem per instal·lar-hi la nova sala d'exposicions i tancarà el local on han estat instal·lats durant més de 20 anys, ja que segons ha explicat el pintor Lluís Ribas, ja no cal tenir un espai tan gran.

Lluís Ribas

La gent ha perdut interès en les galeries, no en l'art, sinó en les galeries i no cal tenir un gran local, ja que la gran majoria de vendes les fem per internet.


Durant la inauguració, que se celebrarà en els dies vinents, es podrà veure la nova obra de Ribas que s'allunya de l'estil realista i farà un homenatge a Dalí i a Warhol, combinant unes fotos que li va fer al surrealista català en els anys 70 amb efectes propis de l'estètica pop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.